Η κρυοσυντήρηση των βλαστικών κυττάρων ομφαλίου λώρου είναι μια μοναδική ευκαιρία που παρουσιάζεται στην πιο συναρπαστική στιγμή της ζωής σας, τη γέννηση του παιδιού σας.

Προτεραιότητα της ProCell είναι να εμφυσήσει στην Ελληνική οικογένεια την πραγματική αξία της φύλαξης βλαστικών κυττάρων, τόσο για όσα θεωρούμε κεκτημένα και κλινικώς αποδεδειγμένα βάσει των δεδομένων και των περιορισμών του σήμερα, όσο και για αυτά που υπόσχεται η βιοτεχνολογία για το μέλλον.
Διαθέστε τον απαραίτητο χρόνο για να συλλέξετε και εκτιμήσετε σωστά τα επιστημονικά και επιχειρηματικά δεδομένα για τη λήψη μιας τόσο σημαντικής απόφασης.

  Γιατί να επιλέξω την ProCell;

H ProCell δεν είναι ακόμη μια τράπεζα φύλαξης βλαστικών κυττάρων. Είναι η εταιρία που εισήγαγε την τεχνογνωσία στην χώρα μας και με τον επιστημονικό της πυρήνα και προσανατολισμό έθεσε πρότυπα στην φύλαξη βλαστικών κυττάρων στην Ελλάδα, δίνοντας για πρώτη φορά τη δυνατότητα στην Ελληνική οικογένεια να φυλάξει εντός των συνόρων τα βλαστικά κύτταρα του παιδιού της.

περισσότερα
--------------------------------------------------

Θεραπευτικές εφαρμογές


Μέχρι σήμερα, βλαστικά κύτταρα ομφαλο- πλακουντιακού αίματος, έχουν χρησιμο- ποιηθεί στην αντιμετώπιση, περισσοτέρων από 40 ασθενειών, σχετικών με κακοήθειες, γενε- τικές ανωμαλίες, ανοσοανεπάρκειες και αιματολογικές διαταραχές.

Κακοήθεις ασθένειες
Ανοσοανεπάρκειες
Κληρονομικές ασθένειες
Διαταραχές αίματος
Καρδιοαγγειακά νοσήματα

περισσότερα
--------------------------------------------------